Prajitura cu mancare a diavolului

Prajitura cu mancare a diavolului
Devil's Food Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 297 de calorii . Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și luați apă, făină de prăjitură, maioneza și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce nu este atât de super. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Devil's Food Tort cu banane caramelizate , Angel Food Tort cu glazură de lămâie și Umplut cu fructe Tort Angel Food .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți un grătar în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 325 de grade F. Pulverizați o tavă metalică de 13 pe 9 inci cu spray antiaderent, tapetați cu hârtie de copt, astfel încât să atârne peste părțile laterale ale tăvii și pulverizați pergamentul cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Bateți apa clocotită și pudra de cacao într-un castron mic și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Bateți uleiul, smântâna, ouăle și gălbenușurile într-un vas mare de turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați amestecul de ulei la amestecul de cacao și apă și amestecați încet pentru a se combina. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul lichid la amestecul uscat timp de 30 de secunde. Continuați să bateți la viteză mică încă 30 de secunde. Opriți și răzuiți părțile laterale ale vasului. Continuați să bateți la viteză mică până când aluatul este omogen, 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă aluatul în tava pregătită și se coace până când prăjitura revine când este presată și atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se răcește în tavă pe un grătar timp de 30 de minute, apoi se scoate tortul din tavă și se răcește complet înainte de glazură, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Bateți untul și maioneza în bolul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă, la mare putere, până devin ușoare și pufoase, 3 până la 4 minute. Cu mixerul la mic, adăugați încet ciocolata topită. Continuați să amestecați la viteză mică până când toată ciocolata este încorporată, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale vasului după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Opriți mixerul și adăugați o treime din zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Amestecați la mic pentru a combina, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Repetați până când tot zahărul a fost încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Adăugați sarea și continuați să bateți până când glazura este netedă și se deschide ușor la culoare, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Utilizați imediat sau păstrați într-un recipient ermetic la temperatura camerei timp de până la 4 ore sau lăsați la frigider până la o săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de a folosi glazura rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista