Prajitura cu mancare a diavolului
Devil's Food Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 297 de calorii . Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și luați apă, făină de prăjitură, maioneza și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce nu este atât de super. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Devil's Food Tort cu banane caramelizate , Angel Food Tort cu glazură de lămâie și Umplut cu fructe Tort Angel Food .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți un grătar în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 325 de grade F. Pulverizați o tavă metalică de 13 pe 9 inci cu spray antiaderent, tapetați cu hârtie de copt, astfel încât să atârne peste părțile laterale ale tăvii și pulverizați pergamentul cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Bateți apa clocotită și pudra de cacao într-un castron mic și lăsați deoparte.
Combinați zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Bateți uleiul, smântâna, ouăle și gălbenușurile într-un vas mare de turnat.
Adăugați amestecul de ulei la amestecul de cacao și apă și amestecați încet pentru a se combina. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul lichid la amestecul uscat timp de 30 de secunde. Continuați să bateți la viteză mică încă 30 de secunde. Opriți și răzuiți părțile laterale ale vasului. Continuați să bateți la viteză mică până când aluatul este omogen, 10 până la 15 secunde.
Se toarnă aluatul în tava pregătită și se coace până când prăjitura revine când este presată și atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Se răcește în tavă pe un grătar timp de 30 de minute, apoi se scoate tortul din tavă și se răcește complet înainte de glazură, aproximativ 1 oră.
Bateți untul și maioneza în bolul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă, la mare putere, până devin ușoare și pufoase, 3 până la 4 minute. Cu mixerul la mic, adăugați încet ciocolata topită. Continuați să amestecați la viteză mică până când toată ciocolata este încorporată, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale vasului după cum este necesar.
Opriți mixerul și adăugați o treime din zahăr.
Amestecați la mic pentru a combina, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Repetați până când tot zahărul a fost încorporat.
Adăugați sarea și continuați să bateți până când glazura este netedă și se deschide ușor la culoare, 2 până la 3 minute.
Utilizați imediat sau păstrați într-un recipient ermetic la temperatura camerei timp de până la 4 ore sau lăsați la frigider până la o săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de a folosi glazura rece.