Prajitura cu bezea cu nuca de cocos

Prajitura cu bezea cu nuca de cocos
Prajitura cu bezea cu nuca de cocos este o reteta lacto ovo vegetariana cu 10 portii. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 362 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Allrecipes necesită gălbenușuri de ou, făină, extract de vanilie și nucă de cocos. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Tort cu rubarbă germană cu bezea , prăjitură foarte nucă de cocos cu cremă de unt foarte cocos și bezea cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
2
Bateți untul și 1/2 cană de zahăr alb până devine ușor și pufos. Se bate gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
3
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tartă, Curățate și Tăiate în Felii De 1/4 InchMere Tartă, Curățate și Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt în două părți, alternând cu lapte și vanilie, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori Uscate De Lavandă, MăcinateFlori Uscate De Lavandă, Măcinate
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
5
Se intinde in tava pregatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Dintre Parmezan, Mozzarella și Brânză Romano Pentru ToppingFiecare Dintre Parmezan, Mozzarella și Brânză Romano Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
6
Pentru a face topping: bate albușurile până se formează vârfuri moi; adăugați 1/2 cană de zahăr alb treptat și bateți până când albușurile sunt tari. Îndoiți nuca de cocos. Pune linguri ici și colo peste aluat, netezind cât poți de bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie
2/3 Cană Bomboane Moale De Mentă Zdrobite2/3 Cană Bomboane Moale De Mentă Zdrobite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când garnitura de bezea începe să se rumenească și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini GrelePungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini Grele
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista