Prăjituri Tempura cer-și-pământ

Prăjituri Tempura cer-și-pământ
Cer-și-pământ Tempura prăjituri ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, coji de dovlecei kabocha tăiate julienne, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Prăjituri Tempura cer-și-pământ, Cerul pe tort pământ, și Himmel Und Erde (cerul și pământul) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În funcție de disponibilitatea sezonieră, alegeți să faceți fie clătitele de iarnă, fie clătitele de vară: pentru a face clătitele de iarnă, așezați ceapa roșie într-un castron. Cu o perie de patiserie, pudrați bine feliile cu o parte din amidon de porumb. Trageți ușor pentru a separa formele de semilună, prăfuind din nou cu puțin mai mult amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați cojile de morcov și cartofi dulci în castron și praf cu amidonul de porumb rămas. Aruncați pentru a distribui legumele uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a face clătitele de vară, cu o perie de patiserie, pudrați bine feliile de pepene amar cu o parte din amidon de porumb, apoi puneți-le într-un castron. Îndepărtați feliile de dovlecei și cojile de kabocha într-un mod similar și adăugați-le în castron; aruncați pentru a distribui uniform. Pudrați frunzele Shiso mărunțite și arpagicul cu amidon de porumb și adăugați-le în castron; aruncați din nou pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tărtăcuță AmarăTărtăcuță Amară
Shiso FrunzeShiso Frunze
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați cuburile de gheață într-un castron mic cu jumătate din apă. Cernem făina de tort peste apă și amestecăm pentru a amesteca ușor; ar trebui să existe încă bulgări. Dacă este necesar, adăugați apă, câteva picături la un moment dat, până când aluatul are consistența unui aluat subțire de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Turnați uleiul vegetal la o adâncime de 1 1/2 inci într-un wok mic sau o tigaie mică și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați uleiul de susan și încălziți încet. Verificați temperatura cu un bețișor lung de lemn nevopsit (sau o frigăruie de bambus). Bule mici se vor forma în jurul vârfului atunci când uleiul este de aproximativ 350 de litri F. așteptați aproximativ 45 de secunde mai mult pentru a permite temperaturii să crească puțin mai mult—până la aproximativ 370 de litri F—și apoi testați temperatura uleiului cu câteva picături de aluat. Dacă se scufundă ușor, atunci se ridică la suprafață și se umflă rapid, dar nu se colorează, uleiul este gata. Poate fi necesar să prăjiți clătitele în loturi pentru a evita aglomerarea lor în tigaie. Preîncălziți cuptorul la 200 F pentru a menține clătitele fierte calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Puneți puțin din aluat peste legumele praf de amidon de porumb și aruncați ușor pentru a acoperi legumele cu aluatul. Scufundați o lingură mare sau o oală în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Așezați o optime din amestecul de legume în vasul lingurii înmuiate în ulei. Înclinați cu grijă lingura pentru a glisa clătita în uleiul fierbinte, urmărind să faceți un disc de aproximativ 2 inci în diametru. Aluatul și amidonul de porumb acționează ca "lipici" pentru a menține bucățile de legume împreună. Repetați pentru a face mai multe clătite, având grijă să nu înghesuiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Cel mai important, abțineți-vă să atingeți clătitele timp de 30 de secunde după ce le puneți în ulei. Va părea o eternitate, dar gaman va da cele mai bune rezultate. Dacă bucățile capricioase sunt împrăștiate la marginile tigaiei, ridicați-le cu grijă și așezați-le deasupra aluatului de clătite încă umed din centru. (Abilitatea cu bețișoare lungi va fi bine răsplătită, deși un skimmer cu ochiuri fine cu mâner lung poate scoate și dedesubt.) Dacă centrul clătitei este foarte uscat, înmuiați bucățile capricioase într-un aluat proaspăt înainte de a le "lipi" în loc. Când aluatul din centrul discului pare abia umed, răsturnați cu grijă clătita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
SkimmerSkimmer
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
După răsturnare, lăsați clătitele să se prăjească netulburate timp de aproximativ 1 minut sau până când sunt crocante. Folosind bețișoare de gătit sau un skimmer, scoateți clătitele din ulei și așezați-le pe un suport așezat peste o foaie de copt pentru a se scurge. Dacă prăjiți în loturi, introduceți foaia de copt în cuptor pentru a menține clătitele prăjite calde. Folosiți skimmerul pentru a curăța uleiul de bucăți de aluat între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
SkimmerSkimmer
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Când toate clătitele sunt prăjite, transferați-le pe prosoape de hârtie pentru a absorbi orice ulei de suprafață suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Retipărit cu permisiunea lui Kansha: sărbătorirea tradițiilor vegane și vegetariene din Japonia de Elizabeth Andoh, copyright circulator201
10
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
11
adaugă note notele mele
12
editează notele mele
13
făcut

Ingrediente

85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpepene amar, tăiat pe jumătate pe lungime, semințele îndepărtate, feliate foarte subțire, sărate cu 1/4 linguriță sare și scurse, aproximativ 1/4 canăpepene amar, tăiat pe jumătate pe lungime, semințele îndepărtate, feliate foarte subțire, sărate cu 1/4 linguriță sare și scurse, aproximativ 1/4 cană1pinchGeneros de piper negru proaspăt măcinatGeneros de piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tort cu creștere automatăfăină de tort cu creștere automată791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoji de morcov tăiate julienne (benzi de 1 inch; aproximativ 3 uncii)coji de morcov tăiate julienne (benzi de 1 inch; aproximativ 3 uncii)11 lingură de oregano uscatmazăre congelatămazăre congelată8creveți și cu veneMai multe cuburi de gheațăMai multe cuburi de gheață791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoji de dovlecei kabocha tăiate julienne (benzi de 3/4 inci; aproximativ 3 uncii)coji de dovlecei kabocha tăiate julienne (benzi de 3/4 inci; aproximativ 3 uncii)0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu venePene de lămâie sau limePene de lămâie sau lime1ceapa roșie, tăiată în felii subțiri prin capătul tulpinii pentru a face forme de semilună (aproximativ 1/3 cană)ceapa roșie, tăiată în felii subțiri prin capătul tulpinii pentru a face forme de semilună (aproximativ 1/3 cană)1Oreos dublu umplutulei de susan aromat (opțional)ulei de susan aromat (opțional)1pinchGeneros de T. M. gargarashiGeneros de T. M. gargarashi22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyierburi de vară mărunțite fin, cum ar fi frunzele proaspete de shisoierburi de vară mărunțite fin, cum ar fi frunzele proaspete de shiso791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi dulci tăiați în stil japonez julienne sau alte coji de cartofi dulci (benzi de 1 inch; aproximativ 2 1/2 uncii)cartofi dulci tăiați în stil japonez julienne sau alte coji de cartofi dulci (benzi de 1 inch; aproximativ 2 1/2 uncii)8creveți și cu veneUlei vegetal pentru prăjitUlei vegetal pentru prăjit791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece2smallszucchini, aproximativ 4 uncii greutate totală, blaturi tăiate, tăiate în jumătate pe lungime și apoi tăiate pe diagonală în felii subțiri, aproximativ 2/3 canăzucchini, aproximativ 4 uncii greutate totală, blaturi tăiate, tăiate în jumătate pe lungime și apoi tăiate pe diagonală în felii subțiri, aproximativ 2/3 cană1pinchGeneros de kona-zansh 4Generos de kona-zansh 4

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista