Prăjituri de fasole neagră cu Avocado-Salsa de porumb
Reteta Torturi de fasole neagră cu avocado-porumb Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 6 porții cu 541 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coji de tostada, ou, panko și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Torturi Quinoan și porumb cu Salsa de fasole neagră, Salsa de Avocado cu fasole neagră cu porumb, și Salsa de fasole neagră, porumb și Avocado din sud-vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut ceapa in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie mică la foc mediu-mare 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul.
Pregătiți Salsa de Avocado-porumb; se răcește până este gata de servit.
Puneți împreună condimente taco și 2 căni de fasole neagră într-un castron mare cu o furculiță. Se amestecă panko, următoarele 2 ingrediente, amestecul de ceapă, 1 cană de brânză pepper Jack și fasolea neagră rămasă până se omogenizează bine. Formați amestecul în chiftele de 6 (1/2-inch grosime).
Gatiti prajiturile in restul de 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați tostadas pe o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci; se acoperă cu Cheddar și restul de brânză pepper Jack.
Coaceți până se topește brânza. Se acoperă cu prăjituri de fasole neagră și salsa.