Prăjituri de crab Dungeness cu sos de unt de portocale

Prăjituri de crab Dungeness cu sos de unt de portocale
Prăjiturile de crab Dungeness cu sos de unt de portocale sunt un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 751 calorii, 28G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, carne de crab dungeness, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Prăjituri De Crab Dungeness, Prăjituri de crab Dungeness cu mărar de muștar Aioli, și Crab Dungeness Aburit În Șampanie Și Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă lapte peste pâine într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă împreună crabmeat și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu. Strângeți laptele din pâine, aruncând excesul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pâine în amestecul de carne de crab și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
PâinePâine
4
Formați amestecul în 8 chiftele; dragă în panko. Apăsați panko suplimentar pe fiecare tort. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați 4 torturi și prăjiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii. Repetați procedura cu uleiul rămas și chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați prăjiturile de crab pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 425 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți sosul de unt de portocale uniform pe farfuriile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
SosSos
9
Puneți prăjiturile de crab peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CrabiCrabi
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
* Panko (pesmet grosier) poate fi găsit pe piețele asiatice. Carnea proaspătă de crab poate fi înlocuită cu carnea de crab Dugeness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Carne De Crab ForfetareCarne De Crab Forfetare
CrabmeatCrabmeat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista