Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată Albă Umplut Cheie Lime Bundt Tort
O porție conține 445 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. Această rețetă de la Cookie Madness are 71 de fani. Dacă aveți extract de vanillan, ouă, noul amestec key lime cake de la pillsbury și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Umplut Cu Ciocolată Bundt Tort, Tort Bundt cu ciocolată albă și tei cheie, și Pasiunea mea pentru coacere și o prăjitură de ciocolată umplută cu bomboane de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie Bundt de dimensiuni obișnuite cu spray de copt.Pregătiți umplutura. Topiți chipsurile albe în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde folosind 50% putere și amestecând la fiecare 30 de secunde. Între timp, într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu un mixer electric până se omogenizează. Bateți în chipsurile albe topite. Set aside.In un castron mare de amestecare, combina ingredientele se amestecă tort. Folosind un mixer electric, bateți timp de 2 minute la înălțime până se omogenizează.
Se toarnă aproximativ 1/2 din aluat în tigaia Bundt. Lingurați amestecul de ciocolată albă într-un inel în centrul aluatului de tort, având grijă să nu-l lăsați să atingă părțile laterale.
Întindeți aluatul de tort rămas peste aluatul alb.
Coaceți tortul timp de 45 până la 55 de minute sau până când un tester introdus iese curat.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți cu grijă din tigaie.
Lăsați să se răcească complet.Puneți glazura de var într-o pungă cu fermoar. Tăiați capătul pungii și strângeți glazura pe tot tortul.Face 24 de porții