Prăjiți somon și legume cu sos de grătar

Reteta friptură de somon și legume cu sos de gratar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 477 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $ 6.3 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână usturoi, fileuri de somon, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Gratar glorios de toamnă: Ras El Hanout și somon la grătar Za ' atar, legume Chargrilled în sos de iaurt Tahini, Tabouleh, Somon prăjit și legume, și Carne de porc prăjită la grătar cu sos dulce și acru Fructat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Tăiați fiecare bec de fenicul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 pene. Într-o tigaie sau un vas mare de copt, combinați feniculul, roșiile, usturoiul, lămâia, uleiul, 1 1/2 lingurițe de sare, 1/4 linguriță de piper și cimbru.
Răspândiți amestecul într-un singur strat. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 40 de minute. Condimentează somonul cu sarea și piperul rămas.
Ungeți fileurile cu sosul de grătar.
Scoateți tigaia din cuptor și așezați fileurile deasupra amestecului de legume. Reveniți la cuptor și prăjiți până când fileurile au aceeași culoare pe tot parcursul și se descuamează ușor, aproximativ 12 minute, în funcție de grosime.
Scoateți și aruncați lămâia înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.