Poussins de petrecere cu cușcuș festiv
Party Poussins cu cușcuș festiv necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 484 de calorii , 12 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline obișnuit, zahăr, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Nasi Minyak (Orez festiv din Malaezia) , Hot Cheesy Bacon Party Dip și Lemon Party Cheesecake .
Instrucțiuni
Pentru pussins, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți pușinele într-o tavă de prăjire.
Se toarnă uleiul încet peste partea de sus a vârfului pușinelor. Frecați uleiul în poussins, astfel încât acestea să fie bine acoperite.
Puneti sarea, zaharul, scortisoara si boia intr-un castron mic curat si amestecati bine.
Presărați amestecul de condimente peste poussins. Tăiați lămâia în sferturi și apoi tăiați fiecare sfert în 4, astfel încât să aveți 16 bucăți mici.
Așezați bucățile în jurul și între pussins.
Separați bulbul de usturoi în căței și puneți bucățile în jurul și între pussins.
Transferați pușinele la cuptor și gătiți timp de 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când sunt complet gătite.
Scoateți pușinele din cuptor și apoi lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute în forma lor.
Puneți cușcușul, sultanele, condimentele și sarea într-un bol rezistent la microunde și amestecați bine.
Adăugați apa proaspăt fiartă în bol și apoi acoperiți vasul cu folie alimentară. Lăsați amestecul să stea timp de 10 până la 15 minute sau până când apa a fost absorbită de cușcuș.
Scoateți folia alimentară din bol și amestecați cușcușul cu o furculiță pentru a separa boabele. Turnați cu grijă câteva din sucurile care s-au adunat în tava de prăjire de poussins în castron. Amesteca din nou amestecul si asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper negru proaspat macinat.
Transferați cușcușul într-un vas de servire.
Tăiați rodia în jumătate și extrageți un sfert bun din semințe.
Presărați deasupra coriandru (coriandru) tocat.
Pentru a servi, puneți pușinele pe farfurii curate și puneți cușcușul alături. Folosiți bucățile de lămâie carbonizate la cuptor și cățeii de usturoi din tava pentru a ornat.