Poussins Cu Lămâie La Grătar

Poussins de lămâie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1048 calorii, 78g de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, lămâi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Poussins Cu Lămâie La Grătar, Poussins La Grătar Cu Unt De Lămâie, și Poussins Cu Ierburi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune (cu capac) sau preîncălziți un grătar cu gaz la foc mediu.
Se amestecă împreună untul înmuiat, coaja, cimbru tocat, rozmarin, sare și piper cu o furculiță.
Clătiți poussins și uscați. Condimentați cavitățile cu sare și piper. Lucrând de la capătul cavității fiecărei păsări, treceți degetele între piele și carnea sânilor și picioarelor pentru a slăbi pielea fără a rupe. Împingeți untul de lămâie sub piele și masați pielea din exterior pentru a răspândi uniform untul peste sâni și pe picioare.
Introduceți o crenguță de cimbru și 2 pene de lămâie în cavitatea fiecărui poussin, apoi legați picioarele împreună cu sfoara de bucătărie.
Ungeți păsările cu unt topit și condimentați cu sare și piper.
Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului 3 până la 4 secunde), așezați păsările, pieptul în sus, pe grătar și acoperiți grătarul. Prăjiți, rotind la fiecare 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de litri F, 45 până la 55 de minute.
Transferați păsările într-un platou și aruncați sfoara, apoi lăsați să stea 10 minute.
* Poussins pot fi prăjite în treimea superioară a unui cuptor de 450 F de 30 până la 40 de minute. Folosiți o tigaie superficială suficient de mare pentru a le ține fără aglomerare.