Poussins Cu Lămâie La Grătar

Poussins Cu Lămâie La Grătar
Poussins de lămâie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1048 calorii, 78g de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, lămâi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Poussins Cu Lămâie La Grătar, Poussins La Grătar Cu Unt De Lămâie, și Poussins Cu Ierburi La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar cu cărbune (cu capac) sau preîncălziți un grătar cu gaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se amestecă împreună untul înmuiat, coaja, cimbru tocat, rozmarin, sare și piper cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Clătiți poussins și uscați. Condimentați cavitățile cu sare și piper. Lucrând de la capătul cavității fiecărei păsări, treceți degetele între piele și carnea sânilor și picioarelor pentru a slăbi pielea fără a rupe. Împingeți untul de lămâie sub piele și masați pielea din exterior pentru a răspândi uniform untul peste sâni și pe picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Introduceți o crenguță de cimbru și 2 pene de lămâie în cavitatea fiecărui poussin, apoi legați picioarele împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Ungeți păsările cu unt topit și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
6
Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului 3 până la 4 secunde), așezați păsările, pieptul în sus, pe grătar și acoperiți grătarul. Prăjiți, rotind la fiecare 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de litri F, 45 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați păsările într-un platou și aruncați sfoara, apoi lăsați să stea 10 minute.
1
* Poussins pot fi prăjite în treimea superioară a unui cuptor de 450 F de 30 până la 40 de minute. Folosiți o tigaie superficială suficient de mare pentru a le ține fără aglomerare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista