Pousse-Caf Nr. 1
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Pousse-Caf Nr.1. O porție conține 260 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 1 și costă $3.89 pe portie. Un amestec de grenadină, lichior de maraschino, CR pcormme de menthe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cinnamon Candy Apple Cocktail {a mini pousse Cafe}, Caramba Cafe, și Pan De Cafe Infectado.
Instrucțiuni
Turnați ingredientele cu grijă într-un pahar în ordinea listată pentru a menține straturile colorate separate. Veți avea nevoie de o mână fermă și un stomac puternic. Mult noroc.
Această tehnică creează straturi de ingrediente de diferite culori, rezultând un efect dungat. Este folosit în general pentru băuturile în stil desert servite într-o sticlă mare sau pousse-caf.
Stratificarea folosește diferitele greutăți sau densități ale lichidelor și ajută mai întâi la răcirea ingredientelor. Lichiorurile tind să fie mai grele decât băuturile spirtoase, deși acestea din urmă au adesea densități similare.
Se toarnă ingredientele în pahar în ordinea greutății, începând cu cea mai grea; ordinea necesară va fi clarificată în rețeta însăși.
Adăugați fiecare strat ulterior, turnând foarte încet peste spatele rotunjit al unei linguri de bare, atingând partea laterală a paharului, astfel încât lichidul să se scurgă și să se așeze peste stratul superior, mai degrabă decât să se îndrepte spre fundul băuturii. Scopul este de a turna diferitele lichide atât de ușor încât tensiunea superficială a celei anterioare să rămână intactă, împiedicând astfel orice amestecare, deci aveți nevoie de o mână constantă și de practică.Când stratificați într-un pahar mic, utilizați o lingură de bar cu un muddler la capăt și turnați arborele spiralat până când lichidul lovește baza muddler.
De la cele mai bune cocktail-uri din lume de Tom Sandham, 2012 Fair Winds Press