Porumb la grătar cu cărbune pe Știulet cu maioneză, brânză și C

Nevoie de o garnitură fără gluten? Porumbul la grătar cu cărbune pe Știulet cu maioneză, brânză și C ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 110 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână unt, pulbere de Chile rbol de circulat, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui la grătar cu cărbune în stil Sinaloa cu porumb la grătar, fasole neagră și gust de Quinoa, Sandvișuri cu friptură de fustă la grătar și ardei cu maioneză de porumb, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre.