Porumb festonat de modă veche
Porumbul festonat de modă veche este un aperitiv care servește 10. O porție conține 215 calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsime . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, cremă de porumb, biscuiți sărați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 28% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Cartofii de modă veche , porumbul I și porumbul sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți un vas de 8 x 11 x 2 inci.
Într-un bol de amestecare de mărime medie, combinați porumbul cremă, ouăle, 1/4 de cană de unt topit și 1/2 din firimiturile de biscuit.
Turnați amestecul în vasul pregătit.
Într-un castron mic, amestecați restul de unt topit, firimiturile de biscuiți, boia de ardei și ardeiul.
Presărați topping pesmet peste caserolă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute, până când blatul se rumenește ușor și porumbul este clocotiș pe margini.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.