Porumb cu cremă de arpagic și ceapă cu aragaz lent
Porumbul cu cremă de arpagic și ceapă cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 254 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați piper, 2 ardei gras, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Porumb cu cremă de arpagic și ceapă cu aragaz lent, Slow Cooker Cremă De Porumb, și Slow Cooker Cremă De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare, rotind ocazional, până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Se amestecă porumb, ardei gras, lapte, unt, zahăr, sare, piper și jumătate din slănină în aragaz. Dați la frigider slănina rămasă.
Capac; gatiti la foc mare setarea 2 ore la 2 ore 30 minute.
Se amestecă crema de brânză. Gatiti la foc mare cu 10 minute mai mult. Se amestecă bine; se presară cu slănină rămasă. Porumbul poate fi păstrat cald la căldură scăzută până la 1 oră.