Porumb învelit cu busuioc pe Știulet

Porumb învelit cu busuioc pe Știulet
Rețeta de porumb învelit cu busuioc pe Știulet ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de urechi porumb, piper, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Creveți Înveliți Cu Busuioc De Bacon, și Midii învelite în Pancetta cu busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cojile și mătasea din porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Combinați margarina, sarea și piperul într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Ungeți amestecul de margarină peste porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Așezați fiecare ureche pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați 3 frunze de busuioc sub fiecare ureche de porumb și 3 frunze peste fiecare ureche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
6
Rotiți folia pe lungime în jurul fiecărei urechi; răsuciți la capete pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Așezați porumbul învelit în folie pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista