Portobellos cu rucola și Parmigiano
Portobellos cu rucola și Parmigiano este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 183 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, cimbru, un parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, Anghinare Pentru Bebeluși Ras Cu Lămâie, Rucola Și Parmigiano, și Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și rucola și cu Taleggio și Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un foc într-un grătar cu cărbune.
Așezați portobellos pe grătar și gătiți, rotind de două sau trei ori, până când se termină ușor moale, 5 până la 8 minute.
Transferați într-un platou, aranjând ciupercile cu grătarul în sus.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de ulei de măsline, pasta de hamsii, oțet și cimbru. Puneți amestecul uniform peste portobellos și lăsați să stea 30 de minute.
Într-un castron mare, aruncați rucola cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare de mare grosieră și piper.
Împărțiți rucola între șase farfurii și acoperiți fiecare cu o ciupercă. Folosind un cojitor de legume, radeți Parmigiano peste salate.
De la grătar Italian de Mario Batali, nr. 200