Portobello și mămăligă Tamale
Portobello și Polenta Tamales necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 398 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, pătrunjel cu frunze plate, ciuperci portobello și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Portobello Polenta Bowls, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Friptură de ciuperci Portobello și chipsuri de mămăligă cu sos bsucarnaise {vegetarian, fără gluten}.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă cojile și mătasea din spicele de porumb; faceți o tăietură ușor deasupra bazei porumbului, dacă este necesar, pentru a elibera cojile interioare. Aranjați cojile în 2 grămezi, straturile exterioare groase și cele mai verzi, mai subțiri.
Tăiați sâmburii de pe știuleți, oprindu-vă când aveți 2 căni.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Adăugați ciupercile; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când încep să se rumenească, aproximativ 8 minute. Descoperiți, adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când usturoiul este parfumat și ciupercile sunt rumenite, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pătrunjelul.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați apa în cratiță și aduceți la fierbere.
Adăugați porumbul și 1 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 4 minute. Bateți încet mămăliga la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul și untul. Se condimentează cu sare și piper.
Pentru a asambla tamalele, întindeți 2 coji exterioare pe o suprafață de lucru, suprapunându-le la capetele lor de bază cu 3 inci. Dacă este necesar, așezați 2 cuțite mari de-a lungul marginilor opuse ale cojilor pentru a le menține deschise.
Întindeți 1/3 cană de mămăligă în centrul cojilor până la 1/2 inch de margine pentru a forma un dreptunghi de 4 pe 2 inci cu grosimea de 1 inch. Apăsați 2 bețișoare de brânză în Mămăligă și acoperiți fiecare tamale cu o șesime din ciuperci și usturoi. Acoperiți ciupercile cu 2 coji interioare mari, suprapunându-le la capetele lor de bază. Legați capetele cu sfoară de bucătărie. Repetați cu cojile și ingredientele rămase.
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal și grătiți tamalele, partea exterioară a cojii în jos, la foc mediu-fierbinte timp de aproximativ 4 minute sau până se rumenesc frumos. Întoarceți cu grijă tamalele și grătiți timp de 2 minute mai mult. Inversați pe farfurii și serviți imediat cu sos fierbinte sau salsa de roșii.
Faceți înainte: tamalele nefierte pot fi refrigerate peste noapte.
Recomandarea vinului: porumbul dulce de vară și mămăliga cremoasă își vor găsi partenerul ideal într-un Chardonnay mare, cu unt, cu niște stejar dulce, afumat. Alegeți un exemplu aromat din California, cum ar fi meridianul Santa Barbara din 1999.