Portobello și mămăligă Tamale

Portobello și mămăligă Tamale
Portobello și Polenta Tamales necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 398 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, pătrunjel cu frunze plate, ciuperci portobello și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Portobello Polenta Bowls, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Friptură de ciuperci Portobello și chipsuri de mămăligă cu sos bsucarnaise {vegetarian, fără gluten}.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cu grijă cojile și mătasea din spicele de porumb; faceți o tăietură ușor deasupra bazei porumbului, dacă este necesar, pentru a elibera cojile interioare. Aranjați cojile în 2 grămezi, straturile exterioare groase și cele mai verzi, mai subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Tăiați sâmburii de pe știuleți, oprindu-vă când aveți 2 căni.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați ciupercile; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când încep să se rumenească, aproximativ 8 minute. Descoperiți, adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când usturoiul este parfumat și ciupercile sunt rumenite, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați apa în cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați porumbul și 1 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 4 minute. Bateți încet mămăliga la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul și untul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Pentru a asambla tamalele, întindeți 2 coji exterioare pe o suprafață de lucru, suprapunându-le la capetele lor de bază cu 3 inci. Dacă este necesar, așezați 2 cuțite mari de-a lungul marginilor opuse ale cojilor pentru a le menține deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10
Întindeți 1/3 cană de mămăligă în centrul cojilor până la 1/2 inch de margine pentru a forma un dreptunghi de 4 pe 2 inci cu grosimea de 1 inch. Apăsați 2 bețișoare de brânză în Mămăligă și acoperiți fiecare tamale cu o șesime din ciuperci și usturoi. Acoperiți ciupercile cu 2 coji interioare mari, suprapunându-le la capetele lor de bază. Legați capetele cu sfoară de bucătărie. Repetați cu cojile și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
11
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal și grătiți tamalele, partea exterioară a cojii în jos, la foc mediu-fierbinte timp de aproximativ 4 minute sau până se rumenesc frumos. Întoarceți cu grijă tamalele și grătiți timp de 2 minute mai mult. Inversați pe farfurii și serviți imediat cu sos fierbinte sau salsa de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
TamaleTamale
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Faceți înainte: tamalele nefierte pot fi refrigerate peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
13
Recomandarea vinului: porumbul dulce de vară și mămăliga cremoasă își vor găsi partenerul ideal într-un Chardonnay mare, cu unt, cu niște stejar dulce, afumat. Alegeți un exemplu aromat din California, cum ar fi meridianul Santa Barbara din 1999.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista