Porc Fript În Stil Porchetta

Porc Fript În Stil Porchetta
Porcul prăjit în stil Porchetta este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, vin, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc În Stil Porchetta, Pâine De Porc În Stil Porchetta, și Carne de porc în stilul Porchetta.

Instrucțiuni

1
Se amestecă semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până când se întunecă ușor înculoare și parfumat, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transfersemințe la moara de condimente și se răcește.
3
Adăugați koshersalt, boabe de piper și piper roșu zdrobit uscat. Se macină până la consistența medie-fină(nu pulbere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
4
Așezați carnea de porc în sticlă de copt de 13 x 9 x 2 inci. Frecați usturoiul peste tot carnea de porc, apoi acoperițicu amestec de condimente. Acoperiți ușor carnea de porc cuhârtie cerată. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Perie marefoaie de copt cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați friptura, fatside în sus și acoperirea intactă, în centrul foii.
8
Stropiți uniform cu 2 linguri de ulei. Friptură de porc 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de carne de porc F. friptură de porc până când este foarte fragedă și termometru introdus în centrul porkregisters 190 de carne de porc F, cu aproximativ 3 ore și 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați carnea de porc pe placa de tăiere; rezervăfoaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Lăsați carnea de porc să se odihnească între 15 și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
11
Între timp, turnați toate sucurile de tigaie în 2 căni.ceașcă de măsurare. Scoateți grăsimea care se ridică la vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați foaia de copt rezervată pe 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Se toarnă vin și bulion pe foaia de copt șiaduceți la fiert la foc mediu-mare, răzuind orice bucăți rumenite. Se fierbe până se amestecă vinulse reduce la 3/4 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Adăugațisucuri de tigaie degresate și amestecați pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
15
Se toarnă sosul în castron mic (sosul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Felie subțire friptură.
17
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Resturile de carne de porc ar fi niște Porcușori grozavi. Tăiați carnea și îngrămădiți-o pe rulouri moi cu sosul de grătar preferat și salata de varză cremoasă. De asemenea, puteți folosi carnea mărunțită ca umplutură delicioasăpentru burritos sau enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista