Porc Argentinian
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc argentiniană ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 329 calorii. Un amestec de piper, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Empanadele Argentiniene, Tocană De Vită Argentiniană, și Burgeri Argentinieni Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de ulei, 1/4 cană de pătrunjel, 1/3 cană de coriandru, chimen și ardei roșu într-un vas puțin adânc.
Adăugați carne de porc. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 1 oră, rotind o dată.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și piper negru.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 8 minute. Întoarceți carnea de porc și grătiți 7 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Scoateți carnea de porc de pe grătar.
Lăsați să stea 5 minute. Feliați carnea de porc în cruce.
Combinați 3/4 cană pătrunjel, 1/3 cană coriandru, 1/4 linguriță sare, oregano și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori.
Stropiți 1/4 cană de ulei de măsline prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit.
Se servește cu carne de porc.