Pops De Gheață De Afine-Piersici
Blueberry-Peach Ice Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Dacă aveți afine, zahăr, piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Peach-Blueberry Pops, Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, și Peach Pie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 linguri de zahăr, 2 linguri de suc proaspăt de lămâie și fructe de pădure într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine peste un castron, se presează pentru a extrage sucuri și se aruncă solidele.
Așezați restul de 1 lingură de suc și piersică într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați crema într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă un sfert de frișcă în amestecul de piersici. Îndoiți ușor crema rămasă în amestecul de piersici; rece. Împărțiți jumătate din amestecul de afine în mod egal între 10 (4 uncii) forme de gheață. Sus cu capac. Congelați 25 de minute sau până când este setat. Descoperiți și acoperiți fiecare porție cu amestec de piersici; deasupra cu capac. Introduceți bastoane de ambarcațiuni în centrul fiecărei matrițe; congelați timp de 25 de minute sau până când este setat. Descoperiți și completați fiecare porție cu amestecul de afine rămas. Congelați timp de 4 ore sau până când este complet înghețat.