Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat

Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat
Poppadums cu Chile-ghimpat ceapa si avocado rodie Dip din ' gătit indian desfășurat ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați până la 3 ardei iute serrano, roșii, frunze ferm de coriandru și tulpini fragede și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați o sobă cu gaz, setați flacăra unui arzător la mediu-mare. Ținând 1 poppadum cu o pereche de clești, întoarceți-l înainte și înapoi peste flacăra deschisă până când încep să apară umflături la suprafață și poppadum devine maro deschis, 1 până la 2 minute. Nu uitați să schimbați cleștele pentru a prăji partea acoperită inițial de acestea. Repetați cu restul poppadums. Pune-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Dacă utilizați o sobă electrică, fierberea este o opțiune excelentă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Așezați un suport cât mai aproape de elementul de încălzire și preîncălziți broilerul la înălțime. Prăjiți poppadumurile până când apar umflături la suprafață și devin maro deschis, 1 până la 2 minute. Nu este nevoie să le întoarceți. Pune-le deoparte să se răcească. Microundele poppadums la putere mare timp de 30 de secunde până la 1 minut sunt, de asemenea, o opțiune. Poppadum - urile vor deveni crocante și fragile pe măsură ce se răcesc. Le puteți păstra în pungi etanșe din plastic cu fermoar la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni (dar pun pariu că vor dispărea cu mult înainte de asta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Pentru a asambla ceapa cu vârfuri de chile, combinați ceapa, roșiile, coriandrul și ardeii iute într-un castron de dimensiuni medii. Chiar înainte de servire, amestecați sarea. Sărarea "salsa" înainte și lăsarea acesteia să stea o vreme are ca rezultat un bazin de lichid în partea de jos a vasului, un rezultat nedorit care va face poppadums ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dientes De AjoDientes De Ajo
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pentru a face ca rodia de avocado să se înmoaie, încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de coriandru și chimen și prăjiți-le, agitând tigaia la fiecare câteva secunde, până când încep să crape și să devină maro roșiatic, iar aroma este foarte aromată cu nuanțe de citrice, aproximativ 1 minut. Transferați imediat semințele într-un vas sau farfurie mică rezistentă la căldură pentru a se răci. Odată răcit, așezați semințele de coriandru și chimen într-o râșniță de condimente (puteți folosi și o râșniță de cafea) și măcinați amestecul la consistența piperului negru măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
RodieRodie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați coriandrul, sucul de lămâie, sarea, ceapa, usturoiul și ardeii iute în vasul unui robot de bucătărie și, folosind acțiunea pulsantă, tocați amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Lăsarea procesorului să funcționeze constant va crea un piure nedorit, plin de lichid.
8
Puneți, curățați și tăiați avocado în cuburi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
9
Așezați avocado într-un castron de dimensiuni medii și pliați amestecul de coriandru, amestecul de condimente și semințele de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Transferați scufundarea într-un castron frumos de servire. Dacă intenționați să serviți scufundarea de avocado mai târziu, apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața scufundării, asigurându-vă că nu există bule de aer între folie și suprafață (acest lucru încetinește scufundarea de la oxidare și înnegrire). Puteți păstra scufundarea în frigider timp de până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Pentru a servi, dacă faceți ceapa cu țepi, așezați 6 poppadums pe un platou mare și frumos. Împărțiți uniform toppingul de ceapă între ele, întinzându-l pe suprafața fiecăruia. Dacă faceți scufundarea, așezați poppadums într-un coș căptușit cu pânză, cu scufundarea alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista