Popcorn Cu Aromă De Busuioc-Parmezan
Popcornul cu aromă de busuioc-parmezan este o rețetă americană care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline infuzat cu busuioc, piper, ulei de măsline și parmezan. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Gustare Cu Popcorn Cu Aromă De Pâine Cu Banane, Popcorn Cu Microunde De Casă Cu Aromă De Dovleac, și Floricele cu aromă de Fajita cu frescă Queso.
Instrucțiuni
Stropiți ulei infuzat de busuioc peste floricele. Măcinați sarea gri într-o râșniță de condimente (o râșniță de cafea funcționează bine și în acest scop) până când fină se va lipi de floricele mai uniform dacă cristalele sunt mai mici.
Adăugați piper negru, apoi radeți parmezanul peste floricele.;
Preîncălziți un cuptor olandez mare din fontă pe o plită la foc mare.
Adăugați ulei de măsline, apoi floricele. De îndată ce începe să apară, acoperiți și reduceți la foc mediu până când sunetul de popping se oprește, aproximativ 3 până la 4 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru floricele de porumb. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.