Pop-Uri De Tort Cu Con De Înghețată
Ice Cream Cone Cake Pops este un fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de conuri de înghețată cu fund plat, glazură de vanilie bătută, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pop-Uri De Tort Cu Con De Înghețată, Tort Cu Con De Înghețată, și Tort De Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare două treimi. Inversați conurile de înghețată și așezați-le deasupra aluatului, apăsând ușor.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Îndepărtați cu grijă de la tigăi la rafturi de răcire (păstrați cupcakes pe fund și conuri inversate); se răcește complet.
Scoateți căptușelile de hârtie din cupcakes.
Așezați cupcakes pe foaia de prăjituri; congelați până la răcire.
Înghețați Generos cupcakes cu glazură de vanilie (atunci când sunt întoarse cu partea dreaptă în sus, cupcakes-urile pot deveni grele, așa că înghețați cu atenție). Decorați cu stropi.