Poloneză Cârnați Kraut Skillet
Tigaia poloneză de cârnați Kraut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 417 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 132 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați varză, morcovi, cârnați kielbasa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Kraut polonez și mere, Supă Poloneză De Kraut, și Chiftele Afumate Poloneze Cu Kraut Savuros.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare cu un capac la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă apa, cartofii, morcovii, granulele de bouillon de vită, zahărul și semințele de caras; aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până când cartofii și morcovii sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Așezați varza murată deasupra legumelor într-un strat și așezați cârnații pe varză. Acoperiți și gătiți până când cârnații sunt încălziți, aproximativ 15 minute.
Împingeți făina în smântână într-un castron și amestecați în amestecul de varză. Aduceți la foc mic pentru a îngroșa smântâna, presărați sare și piper și serviți fierbinte.