Polenta Verde
Polenta verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper proaspăt crăpat, kale, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Verde Chili Cheesy Polenta, Mămăligă Brânză-Gratin De Roșii Verzi, și Mamaliga Griddled cu porumb & salsa Verde.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și varza, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până se ofilesc. Puneți deoparte să se răcească.
Odată ce amestecul s-a răcit, adăugați la un robot de bucătărie și procesați până când este foarte neted.
Adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a ajuta la obținerea unui amestec neted.
Într-un alt vas mare, aduceți 5 căni de apă și 2 căni de smântână grea la fiert la foc mediu.
Bateți polenta și amestecați constant până când polenta este cremoasă, aproximativ 20 de minute. Dacă amestecul devine prea gros, adăugați puțină apă sau smântână.
Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Îndoiți varza și parmezanul și reglați condimentul, dacă este necesar. Întoarceți-vă într-un castron de servire și serviți.