Polenta cu Arugulan este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, sare, mămăligă de gătit rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 27%. Încercați Mamaliga cremoasa cu pui, ceapa caramelizata, rucola, Cotlete de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați apa și sarea într-o cratiță mare. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Amestecați constant până când polenta se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați usturoiul și rucola și amestecați până când rucola este ofilită. Se amestecă untul, smântâna și brânza, dacă se utilizează. Condimentează polenta, după gust, cu sare și piper.