Polenta cu Ragout de anghinare este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 634 calorii, 24g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați polenta, sare, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și tocană de măsline, Polenta-Ragout Cu Cârnați, și Ragout de ciuperci cu Polenta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați polenta, apa și sarea într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se pune la foc moderat și se aduce la fierbere, șoptind din când în când. Întoarceți-vă la foc mic și fierbeți ușor (parțial acoperit cu un capac) timp de 15 minute. Se amestecă untul și brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Încălziți uleiul la foc moderat, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați toate ingredientele rămase și fierbeți timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
4
Se servește peste mămăligă moale caldă și se presară fiecare porție cu o parte din brânză.