Polenta cu Ragout de anghinare este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 634 calorii, 24g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați polenta, sare, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și tocană de măsline, Polenta-Ragout Cu Cârnați, și Ragout de ciuperci cu Polenta pentru rețete similare.
Se pune la foc moderat și se aduce la fierbere, șoptind din când în când. Întoarceți-vă la foc mic și fierbeți ușor (parțial acoperit cu un capac) timp de 15 minute. Se amestecă untul și brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți uleiul la foc moderat, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați toate ingredientele rămase și fierbeți timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
4
Se servește peste mămăligă moale caldă și se presară fiecare porție cu o parte din brânză.