Poblanos Umplute Cu Carne De Vită Și Macaroane

Poblanos Umplute Cu Carne De Vită Și Macaroane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Poblanos umplute cu carne de vită și macaroane. Pentru $16.48 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1819 calorii, 141g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cina cu macaroane și brânză, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de vită mărunțită, fasole neagră și Poblanos umplute cu Quinoa, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați roșiile, sosul de grătar, jumătate din ceapă și coriandru și 2 ardei iute în blender până se omogenizează; se toarnă 2 căni în vasul de copt de 13x9 inci. Puneți sosul rămas deoparte. Se toacă ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă 4 Single până se topesc. Între timp, carne maro cu ceapa tocata in tigaie mare; scurgere. Se amestecă amestecul de carne și cilantro rămas în cina pregătită; lingură în chiles rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați ardeii iute umpluți peste sos în vasul de copt; se acoperă cu sosul rămas. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Tăiați single-urile rămase în jumătate; așezați peste ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Coaceți, neacoperit, 2 min. sau până se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista