Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Cu Sos De Cremă De Nucă

Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Cu Sos De Cremă De Nucă
Poblanos umplute cu carne de porc cu sos de cremă de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 280 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, garnitură: bețișoare de scorțișoară, sos de cremă de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Cu Sos De Cremă De Nucă, Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe, și Poblanos prăjite umplute w / tras carne de porc Chili Verde.

Instrucțiuni

1
Fierbeți ardeii chile pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Așezați ardeii chile într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii. Împărțiți ușor ardeii chile pe lungime, păstrând tulpinile intacte; îndepărtați și aruncați semințele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Gătiti carnea de porc în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa tocată și următoarele 4 ingrediente; gătiți, amestecând des, 7 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Amestecați împreună sosul de roșii și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică la foc mic 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Puneți aproximativ 1/2 cană amestec de porc în fiecare ardei și puneți - l într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se toarnă amestecul de sos de roșii peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
9
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Se acoperă cu sos de cremă de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Garnisiți, dacă doriți, și serviți peste pilaf de orez cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Notă: ardeii grași verzi mici pot fi înlocuiți cu ardeii poblanos chile. (Nu prăjiți.) Procedați conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
12
Coaceți 45 de minute sau până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista