Plantains Cu Crustă De Ceapă

Plantainele cu crustă de ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper cayenne, plantains extra-coapte, ceapă prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Banane prăjite cu fasole neagră, Poblanos prăjit, Avocado și ceapă roșie murată, Patacones Con Hogao (Plantane prăjite în stil columbian cu sos de roșii-ceapă), și Somon Cu Crustă De Ceapă.
Instrucțiuni
Felie plantains 3/4 inch grosime pe diagonală.
Încălziți 1 1/2 linguri fiecare unt și ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți plantanele până devin aurii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând tigaia.
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Bateți laptele, oul, ienibaharul și cayenne într-un alt fel de mâncare. Zdrobiți ușor ceapa prăjită într-un al treilea fel de mâncare. Dragați plantanele în făină, înmuiați amestecul de lapte, apoi apăsați în ceapa prăjită, întorcându-vă pentru a acoperi.
Încălziți restul de 1 1/2 linguri fiecare unt și ulei vegetal în tigaia rezervată la foc mediu. Lucrând în loturi, prăjiți plantanele până devin aurii și crocante, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sosul fierbinte.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul