Placinta Cu Spanac I
Placinta cu spanac i este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, spanac, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aranjați feliile de slănină într-o tigaie medie. Se prăjesc la foc mediu-mare până se rumenesc și ușor crocante.
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se năruie în partea de jos a coajă plăcintă. Acoperiți cu spanac.
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, zahărul, sarea, praful de ceapă, ceapa tocată, usturoiul și piperul. Adăugați încet lapte opărit.
Se toarnă amestecul peste spanac în coajă. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.