Plăcinte cu afine și pere
Cranberry & Pear pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 607 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food are 137 de fani. Dacă aveți zahăr tos, făină de porumb, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Plăcinte Individuale Cu Pere Și Afine, Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine, și Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, răsturnați făina, migdalele și zahărul într-un robot de bucătărie, apoi pulsați în unt până când amestecul seamănă cu pesmetul. Pulsați până la 5 linguri de apă rece până când amestecul se reunește ca aluat. Se înfășoară în folie alimentară și se răcește timp de 1 oră.
Pentru a face umplutura, răsturnați afinele într-o tigaie cu zahărul și făina de porumb și amestecați bine. Se amestecă cașul portocaliu, apoi se gătește câteva minute până se îngroașă.
Adăugați perele și gătiți încă câteva minute, amestecând frecvent. Mișto.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 cu o foaie mare de copt în interior.
Întindeți patiseria și folosiți-o pentru a alinia 8 x 10cm cutii individuale de budincă Yorkshire (sau cutii individuale de tartă de 10cm). Lingură în umplutura răcită.
Întindeți restul de aluat și ștampilați 4 runde x 9cm pentru a face capace.
Tăiați centrele cu un tăietor cu stea medie.
Acoperiți cu grijă jumătate din plăcinte cu capacele de patiserie și așezați stelele pe o tavă de copt. Strângeți marginile fiecărei plăcinte (dacă folosiți cutii cu margini drepte) cu degetul și degetul mare, periați plăcintele și stelele cu oul, apoi dragați cu zahăr.
Coaceți stelele timp de 8-10 minute și plăcintele timp de 15-20 de minute până devin aurii. Dragă cu mai mult zahăr odată ieșit din cuptor.
Așezați o stea pe plăcintele deschise și serviți cu smântână sau înghețată.