Plăcintă ușoară cu somon

Plăcintă ușoară cu somon
Plăcintă cu somon ușoară este o rețetă pescatariană cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine , 75 g de grăsimi și un total de 1127 de calorii . Pentru 8,4 USD per porție , această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare și piper kosher, ulei de canolan, frunze de pătrunjel și coajă de lămâie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și plăcintă cu broccoli crem și somon afumat , plăcintă cu pește cu somon proaspăt și afumat și plăcintă cu fructe proaspete Easy Breezy .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De CimbruTulpini Frunze De Cimbru
3
Ungeți ambele părți ale somonului cu 1 linguriță suc de lămâie și stropiți cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără SămânțăArdei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Sămânță
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Încălzește 2 linguri de ulei în 2 tigaie separate la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe LungimeCreveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
5
Adăugați jumătate de ceapă și jumătate de usturoi în fiecare tigaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se călesc până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile și cimbrul într-o tigaie și spanacul, coaja de lămâie și rămâneți sucul de lămâie în cealaltă tigaie. Se amestecă spanacul până se ofilește, apoi se transferă într-un castron și se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără SămânțăArdei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Sămânță
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Felii Sau Felii De Lamaie, OptionalFelii Sau Felii De Lamaie, Optional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ciupiți Piper MăcinatCiupiți Piper Măcinat
Ciupiți Piper MăcinatCiupiți Piper Măcinat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
6
Se calesc ciupercile până când sunt reduse și fragede, aproximativ 5 minute. Opriți focul și adăugați smântâna. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Sau Felii De Lamaie, OptionalFelii Sau Felii De Lamaie, Optional
7
Tăiați capetele mai subțiri ale fileului de somon, astfel încât să aveți 4 bucăți de grosime uniformă. Desfaceți o foaie de patiserie pe o suprafață ușor înfăinată. Treceți ușor un sucitor peste de 2 sau 3 ori pentru a sigila cusăturile și a prelungi puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Tăiați foaia de aluat în 3 fâșii egale, folosind cusăturile naturale ca ghid.
9
Întindeți a doua foaie de foietaj pentru a obține încă o fâșie. Păstrați aluatul de foietaj rămas pentru o altă utilizare. Intepati usor cele 4 fasii cu o furculita. Pune 1 lingură grămadă de amestec de ciuperci pe 1 jumătate din fiecare aluat, deasupra cu somon, apoi pune un strat cu o lingură grămadă de amestec de spanac. Udați marginile aluatului cu apă și îndoiți peste cealaltă jumătate, apăsând ușor și îndoind pentru a sigila marginile. Repetați cu restul de aluat și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Felii Sau Felii De Lamaie, OptionalFelii Sau Felii De Lamaie, Optional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați 2 orificii în partea de sus a fiecărui pachet de aluat și aranjați-le pe o tavă de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire
11
Coaceți până când aluatul devine auriu și peștele este doar opac în centru, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper ZdrobitPiper Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De CimbruTulpini Frunze De Cimbru
12
Se transferă plăcintele din cuptor în preparatele de servire și se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui Fierte, MărunțiteBucăți De Pui Fierte, Mărunțite
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De CimbruTulpini Frunze De Cimbru
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista