Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos
Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de nucă de cocos, coajă de tei, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake cu nucă de cocos cu crustă de nuci de Macadamia, Cookie-uri de nucă de cocos, Lime și Macadamia, și Macadamia-Batoane De Tei De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. fin se macină cookie-uri și nuci în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
4
Se adaugă untul și se amestecă până se omogenizează. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și superioare ale vasului de plăcintă din metal sau sticlă cu diametrul de 9 inci. Acoperiți și înghețați 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
5
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți primele 4 ingrediente într-o cană de măsurare cu 4 căni sau într-un castron mare pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bateti
Bol
2
Se toarnă 3 linguri de apă rece într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
4
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Puneți vasul într-o cratiță mică cu apă care abia fierbe; bateți până se dizolvă gelatina, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
5
Se amestecă în amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă în crustă (umplutura va ajunge la vârful crustei). Se răcește până se fixează, aproximativ 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Bateți smântâna și 2 linguri de zahăr pudră într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Transferați în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Țeavă în jurul marginii plăcintei. Înmuiați rundele de var în zahăr pudră suplimentar.