Plăcintă Proaspătă De Mure
Plăcinta proaspătă de mure este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 182 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de mure, tapioca cu gătit rapid, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Crisp Proaspăt De Mure.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, tapioca și sarea.
Adăugați 1 cană de mure; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand boabele se sparg si amestecul ajunge la fierbere usoara.
Se ia de pe foc; se amestecă ușor fructele de pădure rămase.
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie de jos; tăiați produse de patiserie chiar și cu marginea plăcii.
Adăugați umplutura; punct cu unt.
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în partea de sus.
Se coace la 400 de minute pentru 35-40 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un suport de sârmă.