Plăcintă Elvețiană Cu Spanac
Spanac Swiss Pie ia în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Cu Spanac Și Brânză Elvețiană, Plăcintă Cu Spanac Și Brânză Elvețiană, și Salată Elvețiană De Spanac.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului; se scurge bine. Într-un castron, combinați brânza, ceapa și spanacul.
Transferați într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
Într-un blender, combinați laptele, ouăle, amestecul de biscuiți, sarea, piperul și nucșoara; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de spanac.
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling