Chiftele Shepherd Pie ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $2.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați carnea de vită măcinată, pătrunjelul, muștarul, făina, oul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 1/2 cană bulion de vită. Se amestecă bine cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Bulion De Vită
Muștar
Pătrunjel
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți sosul de ceapă maro la fierbere; adăugați sherry și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Formați rapid amestecul de carne de vită în bile de 1 inch și aruncați-l în sos. Când toate sunt înăuntru, acoperiți și fierbeți până când chiftelele nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), 10 până la 12 minute. Cu o lingură cu fante, transferați chiftelele (o parte din ceapă va veni și ea) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Chiftele
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Tigaie
3
Se fierbe sosul la foc mare, amestecând des, până se reduce la aproximativ 2 căni, 10 până la 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
4
Scoateți de pe foc și întoarceți chiftelele și orice suc acumulat în sos; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Sos
Suc
5
Între timp, într-un castron mare, cu un mixer sau masher de cartofi, piure cartofii cu 2 până la 3 linguri de unt și crema de brânză până se omogenizează. Dacă doriți, adăugați suficient bulion de vită pentru a umezi cartofii pentru a-i putea stoarce printr-o pungă de patiserie. Bateți brânza Gruyre și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă De Brânză
Bulion De Vită
Cartofi
Unt
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Sac De Patiserie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Ungeți o caserolă superficială de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Întindeți două treimi din amestecul de cartofi uniform pe părțile de jos și în sus. Puneți amestecul de chiftele-sos în centru. Puneți amestecul de cartofi rămas decorativ în jurul marginii amestecului de chiftele sau puneți-l într-o pungă de patiserie cu o stea de 1 inch sau Vârf rotund și țeavă în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
8
Coaceți plăcinta într-un cuptor de 400 până când sosul clocotește și cartofii se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Sos de ceapă maro: curățați și tocați mărunt 2 cepe (8 oz. fiecare). Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa în 2 linguri de unt până se rumenesc bogat, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați 2 lingurițe de zahăr și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
11
Adăugați 3 linguri de făină universală și amestecați până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
12
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 căni de bulion de vită degresat cu grăsime. Reveniți la foc mare și amestecați până la fierbere.