Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie
Plăcinta cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 10 porții cu 498 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână discuri de aluat cu crustă de plăcintă cu unt, lapte, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie, Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br, și Cheesecake de dovleac cu pere de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în unt; adăugați fasole. Gatiti pana cand untul se rumeneste, amestecand des, aproximativ 3 minute. Se răcește ușor.
Îndepărtați fasolea. Amestecați ușor perele, stafidele, zahărul brun, făina și sucul de lămâie într-un castron mare. Se amestecă untul de vanilie.
Rolați 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Transferați în vasul de plăcintă de 9 inci. Trim consola la 1 inch.
Transferați umplutura în crustă.
Intindeti al doilea disc aluat la 13-inch rotund. Folosind roata de patiserie, tăiați aluatul în zece benzi de 1 inch lățime. Aranjați 5 benzi peste umplutură, distanțându-vă uniform. Aranjați benzile rămase în unghi drept față de primele benzi, țesând dacă doriți. Îndoiți deasupra crustei inferioare peste benzi și sigilați. Crimp marginile decorativ.
Ungeți zăbrele cu 1 linguriță de lapte și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți plăcinta până când crusta se rumeneste, perele sunt fragede, iar umplutura clocotește, acoperind marginile crustei cu guler de folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră 20 de minute. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei cu înghețată.