Zmeura rubarbă plăcintă este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zmeură, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Rubarbă De Zmeură, Plăcintă Cu Zmeură De Rubarbă, și Plăcintă Cu Zmeură De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați zahărul, tapioca, sarea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tapioca
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați rubarbă și zmeură; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Lăsați să stea 20 de minute.
4
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; tăiați patiseria chiar și cu marginea.
5
Se toarnă umplutura în crustă; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Rulați patiseria rămasă; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Coaceți la 400 de minute timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Îndepărtați folia; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când patiseria se rumeneste și umplutura este bulbucată. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 15 minute pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar.