Plăcintă Cu Piure De Cartofi

Plăcintă Cu Piure De Cartofi
Această rețetă face 6 porții cu 40 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, albuș de ou, cartofi ultra pufoși pe jumătate de lot și alte câteva ingrediente, o puteți face. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, Plăcintă cu șuncă și piure de cartofi, și Duo De Cartofi Piure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F și reglați suportul cuptorului în poziția centrală.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Rulați crusta de plăcintă de jos și potriviți-o într-o placă de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Adăugați cartoful pe fund și întindeți-l într-un strat neted și uniform. Folosind o lingură mare, faceți 5 indentări în cartofi radial. Umpleți fiecare indentare cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4
Întindeți crusta superioară și sigilați plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Bateti albusul de ou cu 1 lingura de apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Periați crusta superioară cu amestec de albuș de ou și tăiați 3 până la 5 găuri pentru ventilație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Se presară puțin cu sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
8
Puneți plăcinta la cuptor și coaceți timp de 15 minute până se rumenesc PAL. Reduceți căldura la 350 F și continuați să coaceți până când se rumenesc adânc și amestecul începe să buleze prin orificiile de ventilație, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se lasă să se răcească cu 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista