Plăcintă cu piersici cu Streusel Pecan

Plăcintă cu piersici cu Streusel Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu piersici cu Pecan Streusel. Această rețetă face 10 porții cu 349 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici Cu Streusel De Migdale-Pecan, Cizmar de mure-piersici cu Praline-Pecan Streusel, și Plăcintă cu piersici adânci cu topping de streusel de Pecan.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea. Aruncați untul în amestecul de făină până când este bine acoperit. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți în 5 linguri de apă cu gheață și amestecați cu mâinile doar până când aluatul se reunește. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Bateți făina, zaharurile, scorțișoara, sarea și nucșoara într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați 1/4 cană de zahăr brun, 1/4 cană de zahăr granulat, coaja de lămâie, sucul și sarea într-un castron mare și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
UmărUmăr
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați piersicile în jumătate, îndepărtați și aruncați gropile și tăiați fructele în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Se adaugă în castron cu amestecul de zahăr și se amestecă până se acoperă bine. Puneți vasul deoparte timp de 15 minute, aruncați piersicile și puneți deoparte altul timp de 15 minute.Între timp, încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în treimea inferioară. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu și întoarceți marginile foliei pentru a prinde sucurile pe măsură ce plăcinta se coace; pune deoparte. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la aproximativ 13 inci în diametru și 1/4 inch grosime. (Nu vă faceți griji dacă aluatul se fisurează—apăsați-l din nou împreună.) Tapetați o placă de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci cu aluatul și tăiați-o la același nivel cu marginea superioară a plăcii de plăcintă. Folosind degetele sau spatele unei furculițe, sertizați aluatul într-un model decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Așezați placa de plăcintă în frigider până când piersicile sunt ready.In un castron mic, amestecați zahărul rămas și zahărul brun cu amidonul de porumb și lăsați-l deoparte. Puneți o strecurătoare în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul de piersici în strecurătoare, lăsând orice exces de lichid să se scurgă și se întorc piersicile în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de amidon de porumb și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
7
Scoateți placa de plăcintă din frigider, turnați umplutura și întindeți-o într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați plăcinta pe foaia de copt pregătită și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Scoateți foaia de copt din cuptor și presărați streuselul uniform peste partea superioară a plăcintei. Bateți streuselul pe piersici pentru a adera.Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și readuceți plăcinta în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura este groasă și clocotitoare, cu aproximativ 50 de minute până la 1 oră în plus. Verificați plăcinta după 40 de minute: dacă streuselul începe să pară prea întunecat, acoperiți ușor partea superioară a plăcintei cu o foaie de folie de aluminiu.Când plăcinta este gata, scoateți-o din cuptor, aruncați foaia superioară de folie (dacă o folosiți) și lăsați-o să stea pe foaia de copt până când fructele nu mai clocotesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet și lăsați umplutura să se stabilească înainte de feliere, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista