Plăcintă cu piersici și cremă
Rețeta de plăcintă cu piersici și cremă poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 30 de minute . Acest desert are 195 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă lacto-ovo-vegetariană porții este de 8 persoane și costă 60 de cenți per porție . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, ou și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Fulgii de ovăz tăiați cu piersici și cremă de cocos , Fulgii de ovăz cu piersici și cremă și Prăjitura cu piersici și cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina și sarea; încorporați untul, tăiați până când amestecul capătă o consistență grosieră de firimituri.
Combinați oul și oțetul; adăugați-le în amestecul de făină.
Adăugați apă, câte o lingură pe rând, până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Întindeți o porție pentru a încăpea într-o tavă de plăcintă de 23 cm; transferați în tava de plăcintă. Tăiați aluatul la fel de bine cu marginea; dați deoparte.
Într-un bol mare, combinați piersicile și sucul de lămâie. Într-un alt bol, combinați 3/4 cană de zahăr, făină, scorțișoară și sare; încorporați smântâna.
Se toarnă peste piersici; se amestecă ușor pentru a le acoperi. Se toarnă în crustă. Se presară cu unt.
Întindeți aluatul rămas; faceți o crustă tip zăbrele. Sigilați și ondulați marginile.
Presărați cu zahărul rămas.
Coaceți la 220°C timp de 15 minute. Reduceți focul la 175°C; coaceți timp de 45-50 de minute sau până când piersicile sunt fragede și crusta este aurie. Acoperiți marginile cu folie de aluminiu în ultimele 15 minute pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar. Lăsați să se răcească pe un grătar.