Plăcintă Cu Noroi Cu Strat Triplu Nu Atât De Decadent (Cu Conținut Redus De Grăsimi)

Plăcintă Cu Noroi Cu Strat Triplu Nu Atât De Decadent (Cu Conținut Redus De Grăsimi)
Nu-așa-Decadent (redus de grăsime) triplu strat noroi plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 391 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână un amestec instant de budincă de ciocolată, topping bătut, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Noroi Cu Trei Straturi, Plăcintă Cu Noroi Cu Trei Straturi, și Plăcintă Cu Ciocolată Cu Trei Straturi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista