Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată

Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată
Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de arțar, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată, Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată, și Parfaits De Mousse De Dovleac Congelate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați gingersnaps, ulei și 2 linguri de zahăr brun în vasul unui robot de bucătărie; puls pentru a forma firimituri fine. Apăsați firimiturile în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți până când crusta este setată și maro auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Într-un castron mare, amestecați piureul de dovleac, vanilia, condimentul plăcintei de dovleac și restul de 1/3 cană de zahăr brun până la amestec; amestecați iaurtul congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se întinde în crusta de plăcintă răcită și se îngheață până se întărește, aproximativ 3 ore. Înfășurați bine în plastic pentru a îngheța până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Ardei ArbolArdei Arbol
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Când este gata de servit, transferați plăcinta la frigider pentru a se înmuia ușor, aproximativ 30 de minute. Se acoperă cu frișcă de arțar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8
Presărați gelatina peste apă într-un bol mediu; lăsați să stea până se absoarbe, aproximativ 5 minute. Într-o cratiță mică, încălziți laptele până la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Împingeți laptele fierbinte în gelatină pentru a se dizolva. Se amestecă siropul de arțar și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane RuntsBomboane Runts
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Așezați vasul într-un castron cu apă cu gheață și amestecați ocazional până când abia începe să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Folosind un mixer de mână, bateți amestecul de lapte rece la înălțime până când este gros și pufos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Întindeți deasupra plăcintei cu mousse congelate; învârtiți ca un topping de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
12
Servi.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista