Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată
Placinta cu Mousse de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 264 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de ciocolată semidulce, smântână grea, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați fursecurile într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați până când bucățile au aproximativ dimensiunea mazării. Opriți motorul, adăugați untul topit și continuați să procesați până când firimiturile sunt fine, cam de dimensiunea cafelei măcinate grosier (veți avea nevoie de 1 1/2 căni). (Alternativ, așezați cookie-urile într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați. Folosind un sucitor, spargeți în firimituri fine uniforme.
Se transferă într-un castron mediu, se adaugă untul topit și se amestecă până se combină uniform.)
Turnați amestecul de firimituri într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și, folosind fundul unei căni sau degetele, apăsați ferm și uniform în partea de jos și în sus.
Coaceți până la parfum, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți - l pe o grătar pentru a se răci complet înainte de a face umplutura, aproximativ 40 de minute.Pentru mousse de ciocolată: umpleți o cratiță medie cu 2 centimetri de apă și aduceți la foc mic la foc mediu.
Așezați ciocolata tocată și 1/4 cană de smântână într-un castron mare rezistent la căldură. (
Puneți crema rămasă înapoi la frigider până când este gata de utilizare.) Cuibărește vasul peste cratiță, asigurându-te că fundul vasului nu atinge apa. Topiți ciocolata, amestecând ocazional cu o spatulă de cauciuc, până se omogenizează și se combină cu crema.
Scoateți vasul din cratiță, ștergeți orice umezeală de pe fundul acestuia și lăsați-l deoparte să se răcească ușor.
Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici (asigurați-vă că vasul și biciul nu au nicio urmă de ulei sau grăsime pe ele, altfel albușurile nu vor bici corect).
Se amestecă la înălțime până se formează vârfuri rigide, aproximativ 1 minut; se transferă într-un castron mediu și se lasă deoparte. (Alternativ, puteți bate albii cu mâna într-un castron mare timp de aproximativ 3 minute.) Curățați și uscați accesoriul pentru TEL și vasul mixerului.
Așezați restul de 3/4 cană de smântână în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 1 minut. (Alternativ, puteți bate smântâna cu mâna într-un castron mare timp de aproximativ 3 minute.) Folosind o spatulă de cauciuc, pliați jumătate din frișcă în ciocolata topită, apoi amestecați ușor restul (încercați să nu dezumflați frișca). Îndoiți ușor albușurile în amestecul de ciocolată-cremă până când nu mai există pete mari de frișcă sau albuș de ou (nu amestecați prea mult). Puneți mousse-ul în crusta de plăcintă răcită și neteziți-l într-un strat uniform. La frigider neacoperit până la set, cel puțin 2 ore.Pentru frisca: când este gata de servit, așezați vasul mixerului de suport și accesoriul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Adăugați zahărul, vanilia și smântâna în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți bate smântâna cu mâna într-un castron mare răcit timp de aproximativ 3 până la 4 minute.)
Întindeți sau pipetați decorativ frisca dintr-o pungă de patiserie uniform peste pie.To garnisiți, țineți bucata de ciocolată cu un prosop de hârtie într-o mână și folosiți un cojitor de legume pentru a rade cantitatea dorită deasupra plăcintei.