Plăcintă Cu Miez De Caramel-Mere

Plăcintă Cu Miez De Caramel-Mere
Caramel-Apple Crumb Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr brun, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caramel Apple Crumb Baruri, tort cu firimituri de mere caramel, și Tort Cu Firimituri De Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 1 cană de făină și sare într-un castron; tăiați în 2 linguri de unt și scurtați cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Se presara suprafata cu apa cu gheata, 1 lingura la un moment dat; se adaugă oțet. Aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OțetOțet
5
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci. Congelați 10 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic; potriviți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Îndoiți marginile sub; flaut. Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei (sau fasolea uscată) pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când marginea se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Pentru a pregăti umplutura, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Combinați 1/2 cană zahăr brun și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
13
Adăugați amestecul de zahăr și merele în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de făină și suc de lămâie. Lingura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
15
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
16
Combinați făina și 1/4 cană de zahăr brun într-un castron; tăiați în 2 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
17
Stropiți siropul peste amestecul de mere; presărați topping peste sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
18
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când merele sunt fragede. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista