Plăcintă cu mere-mure cu "frunze de toamnă" Pate Brisee

Plăcintă cu mere-mure cu
Plăcintă cu mere-mure cu" frunze de toamna " Pate Brisee ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de zahăr șlefuit, frunze de toamnă" pate brisee, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Clasic Placinta Cu Mere Cu P, Bris, Bris, Crusta, Cea Mai Buna Placinta, Bakeoff 20, Pate Brisee, Galette Și Plăcinte De Mână, și Fall Pentru Ei Frunze pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiToamna
Revista