Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă

Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă
Placinta cu mere cu crusta dubla ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 528 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, apă cu gheață, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, și Plăcintă Clasică Cu Mere Cu Crustă Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați 2 1/2 căni de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 2 bețișoare de unt și pulsați până când are dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Stropiți pe apa cu gheață și pulsați până se formează firimituri umezite uniform; întoarceți-vă pe o suprafață și formați-vă într-o minge. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați în discuri, înfășurați în plastic și dați-le la frigider până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Puneți o foaie de copt pe raftul inferior. Într-un castron, aruncați merele, sucul de lămâie, zahărul, restul de 1/4 cană de făină și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Pe o suprafață făinoasă, rulați un disc de aluat într-o rundă de 13 inci; montați-l într-o farfurie adâncă de plăcintă de sticlă de 10 inci și periați surplombul cu apă. Lingurați merele și acoperiți cu restul de 1 lingură de unt cubat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Întindeți al doilea disc de aluat într-o rundă de 12 inci și centrați-l peste umplutură. Apăsați marginile aluatului împreună și tăiați surplombul până la 1 inch, pliați suprapunerea sub sine și sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați câteva fante în crusta superioară pentru ca aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului timp de 1 oră și 10 minute, până când crusta este aurie. Acoperiți marginea plăcintei dacă începe să se întunece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
10
Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin 4 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista