Veggie Pot Pie este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 144 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, ciuperci, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau o cratiță. Gatiti ceapa, ciupercile si usturoiul in ulei timp de 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă morcovii, cartofii și țelina. Se amestecă conopida, fasolea verde și bulionul de legume. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt abia fragede, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Măsline întregi Coapte
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, sosul de soia și 1/4 cană de apă până când amidonul de porumb este complet dizolvat. Se amestecă în legume și se gătește până se îngroașă sosul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe Baton
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Întindeți 1/2 din aluat pentru a alinia un vas de copt de 11x7 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă umplutura în vasul căptușit cu patiserie.
6
Întindeți aluatul rămas, aranjați peste umplutură și sigilați și flaut marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch