Plăcintă Cu Lapte Cu Crustă Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu lapte cu crustă dublă. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 297 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 248 de fani. Un amestec de scorțișoară, gălbenușuri de ou, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, și Crisp De Prune Cu Crustă Dublă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul și făina și lăsați-le deoparte. Într-un castron mare, bateți pentru a combina zeama, gălbenușurile, ouăle întregi, untul, vanilia, scorțișoara, nucșoara și sarea.
Adăugați amestecul de zahăr încet, amestecând în timp ce mergeți, până când amestecul este neted și uniform.
Se toarnă amestecul în coaja de plăcintă răcită și odihnită.
Tăiați un cerc mic în centrul crustei superioare rulate și odihnite.
Așezați crusta superioară peste plăcintă, având grijă să întindeți aluatul pe suprafață și să nu-l lăsați să se scufunde în umplutură. Sigilați marginile plăcintei și flaut-le, dacă doriți. Răciți plăcinta timp de 30 de minute la frigider.
În timp ce plăcinta se răcește, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați plăcinta în centrul grătarului și coaceți timp de 15 minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F și coaceți timp de 35-40 de minute suplimentare, până când centrul se mișcă. Dacă doriți puțină culoare suplimentară pe partea de sus a plăcintei, mutați raftul în centru pentru ultimele zece minute de coacere, ceea ce va încuraja rumenirea. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire sau să se răcească la temperatura camerei și apoi puneți-o în frigider. Cel mai bun dacă este consumat în 24 de ore de la coacere.