Plăcintă Cu Iaurt Cu Căpșuni
Placinta cu iaurt cu capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 274 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, iaurt cu lapte integral, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), Plăcintă Cu Iaurt Cu Căpșuni, și Dip De Iaurt Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Tăiați grosolan aproximativ jumătate din căpșuni, pentru a egala 1 1/2 căni de fructe de pădure tocate (rezervați-le pe cele rămase pentru garnitură). Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, amestecați căpșunile tocate, zahărul și gelatina până când gelatina și zahărul sunt dizolvate și amestecul fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă iaurtul, vanilia și coaja de portocală până se omogenizează bine (bucăți de căpșuni vor fi vizibile).
Se toarnă în crusta de plăcintă.
Se răcește până se fixează, cel puțin 6 ore sau se acoperă cu folie de plastic și se răcește până la 1 zi. Chiar înainte de servire, presărați chipsuri de ciocolată uniform deasupra plăcintei. Feliați căpșunile rămase.
Tăiați plăcinta în pene; serviți cu fructe de pădure feliate.